Σχετικά με εμάς


Η εταιρία Μιχαηλίδης επεκτείνεται πέρα από τις παραδοσιακές στέγες, σοφίτες, βεράντες, πέργκολες σε σύγχρονες αρχιτεκτονικές εφαρμογές ξύλου για επαγγελματικούς χώρους και οικίες. Οι κατασκευές συνδυάζονται αρμονικά με κάθε αρχιτεκτονικό στυλ. Συγχρόνως, παρέχεται πλήρης κάλυψη των σύγχρονων προδιαγραφών στέγασης, αλλά και των υψηλών αισθητικών απαιτήσεων.

κεραμοσκεπες τιμες


Ο υπερσύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, το εξειδικευμένο και έμπειρο στο χώρο των κατασκευών ανθρώπινο δυναμικό και οι αυστηρές προδιαγραφές αντοχής και ασφαλείας των υλικών που φέρουν τη σφραγίδα των κορυφαίων ελληνικών και ξένων δομικών υλικών, είναι οι παράγοντες που συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία της εταιρίας.

3572
Ολοκληρωμένα Project
300 τόνοι
Κεραμίδια
234
Εργαζόμενοι συνεργάτες
20+
Χρόνια Εμπειρία

Για να μας επιλέξετε!

Μαζί με όλα, παρέχεται η μελέτη και ο σχεδιασμός του χώρου χωρίς καμία επιβάρυνση και προτείνονται λύσεις λειτουργικές και αισθητικά άρτιες.

Η αξιοπιστία, η επαγγελματική συνέπεια, η άριστη εξυπηρέτηση, η τεχνογνωσία, η σημασία στη λεπτομέρεια, η απόλυτη ασφάλεια και η διαρκής υποστήριξη που παρέχεται μετά την παράδοση του έργου, σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα της εταιρίας Μιχαηλίδη, αποτελούν εγγύηση για στέγες, σοφίτες, πέργκολες.

στεγες - περγκολες

Η εταιρία αναλαμβάνει κατασκευές έργων σε ολόκληρη την Ελλάδα και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΣΤΕΓΕΣ

ΣΤΕΓΕΣ

ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ

ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ

ΣΟΦΙΤΕΣ

ΣΟΦΙΤΕΣ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ

ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΥΛΟΥ

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΥΛΟΥ